Afhalen en bezorgen tijdens gedeeltelijke lockdown

support your locals

Het kabinet heeft besloten dat er maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal coronabesmettingen daalt. Eén daarvan is dat eet- en drinkgelegenheden sluiten. Afhaalrestaurants en terrassen zijn wel open! Wij roepen je op om de lokale horeca en food-aanbieders in de armen te sluiten. Door bij hen je maaltijd, drank en pakketten te halen steun je jouw lokale ondernemer en ben je verzekerd van de lekkerste producten!
In onderstaand overzicht zie je per deelgebied waar je in de omgeving van Dongen, Drunen, Heusden, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Vlijmen, Waalwijk en Waspik terecht kunt voor afhalen en bezorgen. 
#reddehoreca #kooplokaal #koopregionaal #supportyourlocals

Wat zoek je

204 resultaten

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!