Bed & Breakfast (B&B) De Giechelaar

Nieuws! Bed & Breakfast (B&B) De Giechelaar bezorgt in Loon op Zand tijdelijk huis aan huis ontbijtjes met homemade, ambachtelijke en streekproducten.

Met liefde, oog voor detail en gevoel voor historie renoveerden Mart Emmen en Arno Goedhart hun boerenschuur uit 1881. H…

Lees meer

Nieuws! Bed & Breakfast (B&B) De Giechelaar bezorgt in Loon op Zand tijdelijk huis aan huis ontbijtjes met homemade, ambachtelijke en streekproducten.

Met liefde, oog voor detail en gevoel voor historie renoveerden Mart Emmen en Arno Goedhart hun boerenschuur uit 1881. Hier creëerden zij op de eerste verdieping hun luxe maar knusse Bed & Breakfast (B&B) De Giechelaar. Met behoud van authentieke elementen gaven ze twee sfeervolle gastenkamers en een aparte zitkamer vorm. Elke gastenkamer heeft zijn eigen badkamer (en suite). De zitkamer kan naar keuze worden gedeeld of privé worden gebruikt. Je hebt vrij toegang tot het perceel en de B&B tijdens je verblijf. Met coronamaatregelen beschik je altijd over de hele B&B en geniet je van alle rust en privacy. Bij aangenaam weer kun je heerlijk op je privéterras vertoeven. Sinds september 2012 voelen vele toeristische, lokale en zakelijke gasten zich thuis en welkom in B&B de Giechelaar!

De naam ‘de Giechelaar’ stamt uit de schoenindustrie in de Langstraat.  Omdat armoede onder arbeiders in de 19e eeuw groot was werden schoenen onderhands verkocht. Deze stiekeme schoenen noemde men ‘Giechelaars’. 

Bed & Breakfast (B&B) de Giechelaar bevindt zich midden in de tuin van Brabant: De Langstraat!
Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen ligt in de achtertuin en de Efteling om de hoek. Magnifiek voor gasten van alle leeftijden die van natuur, cultuur en (actief) ontspannen houden, de bourgondische mentaliteit waarderen en Brabantse gastvrijheid op prijs stellen.   
In de Giechelaar wordt door Mart elke ochtend een vers landelijk ontbijt geserveerd met homemade, ambachtelijke en streekproducten.
B&B de Giechelaar is trots op het toegekende kwaliteitskeurmerk en het gastheerschap van het landschap!

Lees ook deze leuke blog over Bed & Breakfast (B&B) De Giechelaar!

Lees minder

Openingstijden

  • Voor beschikbaarheid van kamers kun je altijd bellen naar: 06-40872693

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons