Lars van Tuijl - Magic Show

Contact

Adres:
De Voorste Venne
Anton Pieckplein 71
5152 LZ Drunen
Plan je route
Afstand:

Lars van Tuijl - The Magic Show
Exclusieve voorvertoning in De Voorste Venne te Drunen

In The Magic Show neemt illusionist Lars van Tuijl je mee op een magische reis op zoek naar de beste goocheltruc van de wereld. Maar waar is die te vinden?

Het geheim ligt verstopt binnen een grote collectie goochelmaterialen van een beroemde 19e-eeuwse illusionist. Tijdens de zoektocht wordt er gekeken naar magie uit verschillende culturen, magie uit het verleden en magie voor de toekomst.

Met deze gloednieuwe familieshow laat Lars samen met zijn magische assistentes een combinatie zien van zijn nieuwste en meest onnavolgbare, verbazingwekkende trucs. De show zal veelvuldig gebruik maken van publieksinteractie en in een vlot tempo worden opgevoerd, zodat je van de ene verbazing in de andere zal vallen.

Laat je verrassen in een reis volop humor, spanning en avontuur in The Magic Show!

Wanneer

  • zondag 17 oktober 202113.30 - 15.00 uur

Prijzen

  • € 16,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!