Alternatief

Na het wegvallen van de editie 2020 wilde de organisatie hun trouwe groep deelnemers toch wat bieden. Dat is een ‘doe-het-zelf’-editie geworden. Vanaf Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, kunnen via de website van de Fietsvierdaagse, vier routes van 40 kilometer gedownload worden tegen een klein bedrag voor vier routes. De route kan vervolgens geprint worden en dient zo als routebeschrijving voor de tocht.

Corona-proof
Door de routes op deze manier aan te bieden, kan elke fietser op een moment dat het hem of haar past, toch genieten van de Midden-Brabantse omgeving. De routes doen, net als bij de ‘echte’ fietsvierdaagse, elke dag een andere windstreek aan. Start en aankomst van de routes is elke dag in Drunen.

Wanneer

  • dagelijks t/m 31 december 202100.00 - 23.55 uur
  • Door de routes op deze manier aan te bieden, kan elke fietser op een moment dat het hem of haar past, toch genieten van de Midden-Brabantse omgeving.

Prijzen

  • €5,- voor vier routes

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!