Rondje Brabant Presenteert: Rudy Asibey

Contact

Adres:
de Bibliotheek Vlijmen
Burg. Zwaansweg 2
5251 CJ Vlijmen
Plan je route
Afstand:

Op woensdagavond 19 januari is Rudy Asibey te gast in de Bibliotheek Vlijmen tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’. Wanneer Rudy geconfronteerd wordt met de beelden van het toenemende politiegeweld in de VS en de reacties daarop in Nederland begint ze te schrijven over de discussie rondom racisme. Hoewel Rudy het liever over Game of Thrones heeft dan over racisme, wordt ze door haar huidskleur vaker dan haar lief is terug naar de werkelijkheid getrokken. In 2020 kwam haar schrijversdebuut Ik Hoop uit. Interviewer Theo Verbruggen zal deze avond de diepte in gaan met Rudy over hoe het is om als zwarte vrouw in Nederland op te groeien.

Meer informatie over deze avond en aanmelden, ga naar www.bibliotheekheusden.nl/activiteiten
(Foto: Sharon Jane)

Wanneer

  • woensdag 19 januari 202220.00 - 21.30 uur

Prijzen

  • € 7,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!