Kerststal met Gebedsboom in Sint-Jan Waalwijk

Het is inmiddels een traditie geworden: een bezoek aan de sfeervolle kerststal in de Sint-Jan de Doper. Dit jaar blijft de kerk gelukkig overdag voor vieringen geopend en is de kerk woensdag t/m zondag tussen 13:30 en 16:30 uur voor iedereen geopend voor bezichtiging. Ook kan iedereen tijdens een bezoek aan de Sint-Jan genieten van de kerststal met fraaie antieke beelden. Bij de kerststal is net als vorig jaar een Gebedsboom geplaatst. Iedereen van jong tot oud kan daarin zijn persoonlijke hartenwens of gebedje ophangen. U bent van harte welkom!

Wanneer

  • elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 30 januari 202213.30 - 16.30 uur

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!