De eerste theatervoorstelling van Nielson

In 2022 is het alweer tien jaar geleden dat Nielson doorbrak met zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop. Met hits als ‘Beauty & de Brains’, ‘Hoe’, ‘Mannenharten’ en ‘Sexy als ik dans’ vestigde hij zijn naam. Op zijn album ‘Diamant’ uit 2018 sloeg hij nieuwe wegen in en klonk er een nieuwe sound: elektronisch en volwassener, rauwer en puurder, met teksten die eerlijker en persoonlijker dan ooit zijn. Het afgelopen decennium heeft Nielson zijn weg gevonden en nu gaat hij voor de eerste keer een theatervoorstelling maken, waarin hij je met zijn band meeneemt op een persoonlijke, muzikale reis.

www.nielsonmusic.nl

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Wanneer

  • vrijdag 1 april 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 29,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!