Familie/kindervoorstelling 'de Magische Kast'

Contact

Adres:
Cultureel Centrum Heusden
Demer 1
5256 AB Heusden-Vesting
Plan je route
Afstand:
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?


Deze familie/kindervoorstelling is een onderdeel van het jubileum van Theater tussen de Schuifdeuren, dat wordt gehouden op 17/18 september. Deze familie/kindervoorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Het Ravelijn en is geschikt voor kinderen van 6+ (en hun eventuele begeleiders).

Prijzen

  • € 10,00

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!