Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De shows van 18.45 uur en 21.15 uur zijn samengevoegd tot één voorstelling om 20.15 uur. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

"Alex Klaasens Snowponies is misschien wel het leukste kerstfeestje van het jaar" - Brabants Dagblad ★★★★★

Hét hilarisch medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen

De Alex Klaasen Revue komt deze winter naar de theaters met de kerstshow ‘Snowponies, een …

De shows van 18.45 uur en 21.15 uur zijn samengevoegd tot één voorstelling om 20.15 uur. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

"Alex Klaasens Snowponies is misschien wel het leukste kerstfeestje van het jaar" - Brabants Dagblad ★★★★★

Hét hilarisch medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen

De Alex Klaasen Revue komt deze winter naar de theaters met de kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’, gebaseerd op zijn succesvolle voorstellingen ‘Showponies 1 en 2’. De show is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want ook nu combineert Alex hilarische sketches met muzikale hoogtepunten, ditmaal helemaal in kerstsfeer. Zo voert hij drie koningen op die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een heuse battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Alex deelt kerstpakketten uit, kookt een achtgangen-kerstdiner voor de hele zaal en presenteert zijn gloednieuwe kerst-cd ‘Santa Klaasen, met de nu al klassieke kersthits ‘Oh ragoutbakje’  en ‘Witte kerst m’n reet’.

Voor Showponies 2 won Alex Klaasen de Poelifinario in de categorie engagement

script en liedteksten: Alex Klaasen en Niek Barendsen | regie: Gijs de Lange | met: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg | choreografie en staging: Daan Wijnands | compositie, liveband en spel: Jan en Keez Groenteman | decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp | lichtontwerp: Marc Heinz | kostuums: Arno Bremers | fotografie: Mark Engelen, Bram Willems, Tom Sebus

De pers over 'Snowponies':

‘Deze kersttoegift van zijn twee eerder genoemde revues laat zich genieten als één groot theaterfeest.’ - AD ★★★★★

‘Briljant. Ook de derde revue van Alex Klaasen na Showponies 1 en 2 is in alle opzichten een fascinerend geheel van grenzeloze creativiteit.’ - Scenes ★★★★★

‘Snowponies is een schot in de roos.’ 'Net als bij de eerste twee delen wisselen sketches en liedjes elkaar in een rap tempo af, maar nu dansen ook kerstbomen en sneeuwpoppen over het toneel, terwijl de ezel en os hier vanuit hun stal een soepele soundtrack onder leggen.' - NRC ★★★★

‘De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen.’ - de Volkskrant ★★★★

‘Klaasen is op zijn best als hij diepgang en humor mengt’ - Theaterkrant

www.alexklaasen.nl

inclusief drankje bij binnenkomst | geen korting

 

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 35,00

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!