Tentoonstelling 100 jaar Laurentiuskerk en huisdevotie

Contact

Adres:
Laurentiuskerk
Gasthuisstraat 1
5104 HP Dongen
Plan je route
Afstand:

Dit jaar wordt het 100-jarig bestaan herdacht van de Laurentiuskerk. Een tentoonstelling leek de jubileumcommissie de manier om mensen bij elkaar te brengen en bij voorwerpen en beelden herinneringen op te halen. Herinneringen aan het gebouw, aan sacramenten en aan vieringen. Geloofsuitingen in de afgelopen eeuw komen ook tot ons in huisdevotie. Ook daarvan zullen voorwerpen te zien zijn. Het is een groei-tentoonstelling: mochten mensen nog verhalen, bijzondere religieuze voorwerpen, foto’s en filmbeelden hebben dan kan men die altijd nog brengen. Dus kom samen met je broers en zussen, vader en moeder, oma en opa.


De Tentoonstelling in de Laurentiuskerk is deze zomer te bezoeken op woensdagmiddagen en op zaterdagmiddagen van 13.30 uur tot 16.00 uur. De laatste mogelijkheid voor je bezoek is op 11 september a.s. Welkom in de Koepelkerk!

Wanneer

  • dagelijks t/m 11 september 202100.00 - 00.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!