Ernest Beuving - So long Cohen

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem en zijn prachtige teksten, generaties in de ban wist te houden. ‘So long Cohen’ is een theaterconcert met de bekendste nummers van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Zijn liedjes klinken veelal in de sfeer van het origineel. Daarnaast is ‘So long Cohen’ een ontdekkingsreis naar wie Leonard Cohen nou was. Ernest Beuving zingt en zoekt Leonard Cohen. Die zoektocht doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld, via zijn imitaties en persiflages, markante tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken (van Maarten van Rossum en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand). Kortom: een avond heerlijke Leonard Cohen-muziek en beleving, met veel humor, ontroering en poëzie: 'there is a crack in everything, that's how the light gets in' (Leonard Cohen)

Prijzen

  • € 18,50 per persoon

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!