De grote, veelzijdige winnaar van het Leids Cabaret Festival 2020

Lisa Ostermann scoorde in 2020 een hattrick op het Leids Cabaret Festival; de jury-, publieks- en studentenprijs. Niet zo gek dus dat ze door de Volkskrant werd uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling ‘Met z’n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt. Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky liveband en breakdancegroep die bestaat uit Lisa. “Een zeer veelzijdige cabaretière, die fysiek helemaal los kan gaan, scherp maatschappelijke ideeën kan analyseren, prettig onbenullige grapjes kan maken en buitengewoon gevoelige liedjes kan schrijven.” (Theaterkrant)

www.bunkertheaterzaken.nl

geen korting

Wanneer

  • vrijdag 18 februari 2022om 20.30 uur

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 16,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!