René van Kooten & Shifting Daylight

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Coronatoegangsbewijs verplicht*

Sfeervolle, rijk gearrangeerde liedjes

Na het goed ontvangen debuut ‘Something so Real’ is Shifting Daylight terug met een nieuw album én een nieuwe voorstelling: ‘Gemmae’. Zanger en gitarist René van Kooten, gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij gaan in hun songs dieper in op de haastige trip die het leven soms lijkt te zijn. Een inspirerende reis vol dromen, hoop, liefde en groei, maar ook één van afscheid, verval, angst, onrust en verlies. Waar vind je houvast en hoe bepaal je wat echt belangrijk is in een tijd van zoveel ‘moeten’? Voor de sfeervolle, rijk gearrangeerde liedjes laten de mannen zich inspireren door acts als de Eagles en Bon Iver.

met: René van Kooten, Bram Bol en Ingmar Spaaij

www.shiftingdaylight.com

inclusief (pauze)drankje

*Voor deze voorstelling is er een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 13 jaar. Meer informatie >>

Prijzen

  • CJP tarief € 21,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!