Fotostudio De Jong Live, voor oog en oor

Wilfried de Jong maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel ‘Fotostudio De Jong’. Komend seizoen gaat hij met zijn …

Fotostudio De Jong Live, voor oog en oor

Wilfried de Jong maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel ‘Fotostudio De Jong’. Komend seizoen gaat hij met zijn grote liefde – fotografie – en drie topmuzikanten het theater in. Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op een groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Ieder beeld krijgt een energieke bewerking in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal. Ook de fotoliefhebbers in de zaal komen aan bod. Iedereen maakt immers foto’s, soms serieus met een goed toestel, soms snel met een mobieltje. Wilfried nodigt je uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven, waarna hij ze live van commentaar en muziek zal voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried met de maker in gesprek.

regie: Antoine Uitdehaag | gitaar: Cok van Vuuren | bas, toetsen en loops: Bart Wijtman | slagwerk: Rob Wijtman | fotografie: Clemens Rikken

www.wilfrieddejong.nl

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Wanneer

  • woensdag 23 maart 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 21,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!