Een voorstelling over geluk, verbinding met jezelf en natuurlijk een flinke dosis humor en zelfspot!

Na een succesvolle tour met een spectaculair slot in een uitverkocht Beatrixtheater is Thijs Lindhout terug met een nieuwe thea…

Een voorstelling over geluk, verbinding met jezelf en natuurlijk een flinke dosis humor en zelfspot!

Na een succesvolle tour met een spectaculair slot in een uitverkocht Beatrixtheater is Thijs Lindhout terug met een nieuwe theatervoorstelling: 100% JIJ! Een voorstelling over geluk, verbinding met jezelf en natuurlijk een flinke dosis humor en zelfspot! In de wereld van goeroes, coaches en cliché tegeltjes op elke hoek van de straat zien we door de bomen het bos niet meer. Thijs claimt niet het antwoord te hebben op essentiële levensvragen. Tijdens zijn show gebruikt hij zijn eigen zoektocht naar geluk als rode draad. Hij vertelt over het overlijden van zijn moeder, zijn zoektocht naar verbinding met zichzelf en hoe hij spirituele hoogtepunten ontdekt op de meest gekke plekken. Laat je meevoeren door zijn verhaal, lach en dans tijdens zijn muzikale medleys en krijg tussendoor stiekem inzichten over je eigen leven. 

Thijs Lindhout is naast theatermaker ook succesvol podcast maker. Binnenkort start hij met een nieuwe serie van zijn 100% Inspiratie Podcast!

www.thijslindhout.nl

geen korting | inclusief (pauze)drankje

wanneer

  • Dinsdag 14 november 2023 om 20.15 uur

hier ga je heen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.