Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kan de voorstelling niet doorgaan. Bezoekers met kaarten worden zo snel mogelijk per mail geïnformeerd.

De wervelende vierde oudejaarsconference van Javier Guzman

Cabaretier, stand-up comedian en acteur Javier Guzman heeft inmiddels pakweg zes sinterklaasconferences, negen avondvullende theaterprogramma’s en drie oudejaarsshows op zijn naam staan. In 2021 kan hij het natuurlijk niet af laten weten, een memorabel jaar dat besproken móet worden. Ook in zijn wervelende, frisse vierde editie is Javier scherp van tong, absoluut niet kritisch en nooit politiek incorrect. Hij beziet een prachtige wereld vol misverstanden, bijt zich vast in het nieuws, belangrijk of onbelangrijk en neemt het jaar met je door zoals alleen hij dat kan, waarbij humor overal op de loer ligt.

fotografie: Petrovsky & Ramone

www.javierguzman.nl

inclusief (pauze)drankje

Prijzen

  • CJP tarief € 22,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!