In verband met de coronamaatregelen wordt de voorstelling verplaatst of geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden zo snel mogelijk per mail geïnformeerd.

Ode aan een van de grootste singer-songwriters van de twintigste eeuw

Bob Dylan is een van beste en invloedrijkste singer-songwriters van de afgelopen eeuw. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns N’ Roses en Adele hadden wereldhits met zijn nummers. In 2016 kreeg hij als eerste muzikant in de geschiedenis de Nobelprijs voor de Literatuur, die hij weigerde zelf op te halen. In mei 2021 wordt de grootmeester tachtig jaar. Zanger/gitarist Tommy Ebben en Them Rolling Thunder Boys brengen aan de hand van Dylans beste, mooiste en belangrijkste songs een groots eerbetoon met hun eigen vertolkingen, soms eigentijds of verrassend, maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

met: Tommy Ebben, Kobus Groen, Matthijs Barnhoorn, René Geelhoed en Maarten Kooymans

www.agentsafterall.nl

inclusief drankje

Wanneer

  • zaterdag 15 mei 2021om 19.00 uur

Prijzen

  • VOLWASSENEN PLAATSEN NAAST ELKAAR BALKON | Tafelkleur ORANJE € 22,00

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!