Virtuoze vertolkingen van het goedgevulde Irish Songbook

The Celtic Tenors zijn al twintig jaar wereldsterren, die op alle continenten volle zalen op hun grondvesten laten schudden. Want als de drie Ierse zangers losgaan met hun ‘classical crossover concerten’, een mix van klassieke liederen, folk en populaire songs, is er geen houden meer aan. Dat ervoeren ook wereldleiders als Bill Clinton en Kofi Anan tijdens privé-optredens.

In ‘The Irish Songbook’ keren de mannen terug naar hun roots. Dat betekent dat u kunt rekenen op virtuoze vertolkingen van nostalgische traditionele melodieën, vrolijke folk-klassiekers en eigentijds repertoire van artiesten als Johnny Doohan en Van Morrison. Subtiel schakelend van droge humor naar indrukwekkende vocale prestaties maken ze er weer een ontspannen, intieme avond van.

zang: Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson

www.celtic-tenors.comwww.peterboonemusicproductions.nl

inclusief (pauze)drankje

Wanneer

  • woensdag 20 april 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • CJP tarief € 28,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!