In verband met de onzekere omstandigheden rondom het coronavirus is de voorstelling geannuleerd. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

Country en americana: catchy, meerstemmig en met veel plezier gebracht

Zangeressen en songwriters Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, die hun sporen al royaal verdienden in de Nederlandse muziekscene, vonden elkaar in hun liefde voor americana en country. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris brengen de drie powervrouwen in intieme setting klassiekers en minder bekende liedjes. Je hoort nummers van hun debuutalbum ‘Sisters’, werk van hun grote voorbeelden en liedjes van Dixie Chicks, Tammy Wynette, June Carter en Kacey Musgraves. Catchy, meerstemmig, persoonlijk, aangekleed met mooie verhalen en gebracht met veel plezier en liefde voor muziek.

www.thebluebirdsmusic.nl

inclusief drankje

Wanneer

  • zaterdag 22 mei 2021om 19.00 uur

Prijzen

  • VOLWASSENEN PLAATSEN NAAST ELKAAR BALKON | Tafelkleur ORANJE € 26,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!