Anton Pieck Zomerfestijn

Muziek, theater, lekker shoppen, eten en drinken. Voor ieder wat wils. Drie thema's: Het Anton Pieckthema, waarbij een deel van het centrum van Kaatsheuvel is omgetoverd in een heus Anton Pieckdorp, compleet met fraaie Anton Pieckhuisjes en veel verklede mensen in verschillende Anton Pieck-stijl en veel straatmuzikanten. De Pasar Malam, alwaar je je in een echt andere, oosterse wereld waant. Je kunt er genieten van de heerlijke oosterse producten, gerechten én muziek. De zomerbraderie is een gezellige zomermarkt met muziek en grote terrassen.

Wanneer

  • zaterdag 25 september 202111.00 - 17.00 uur
  • zondag 26 september 202111.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!