Therapeutisch theatercollege dat rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht brengt

Er zijn theatervoorstellingen, er zijn colleges en er zijn steeds meer mensen in onze samenleving die behoefte hebben aan therapie en rust. Nu denk je vast: wat een ijzersterke analyse en wat jammer dat deze ingrediënten niet samen te brengen zijn. Niets is minder waar, bewijst wetenschapsjournalist Diederik Jekel, die bètawetenschappen op onnavolgbare wijze toegankelijk weet te maken. ‘Orde in de chaos’ is een therapeutisch theatercollege dat rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht tovert. Het gaat over kattenfilmpjes en de oerknal, er is dans en confetti en Diederik heeft het vooral over wat de wetenschap wel en niet kan om de wereld uit de crisis te loodsen.

Biebkorting: Leden van de bibliotheek ontvangen € 2,- korting op vertoon van biebpas.  

www.diederikjekel.nl

inclusief (pauze)drankje

Wanneer

  • woensdag 16 februari 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • Bibliotheekprijs volwassen | Toon uw Bibliotheekpas bij de kaartcontrole € 20,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!