Een vlammende show van Latin maestro Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is Nederlands grootste ambassadeur van Latin vibes. Zijn succesvolle deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’ leidde tot het duet ‘Pa Oldivarte’ met Emma Heesters, dat al drie keer de platina status bereikte. In 2020 behaalde Rolf met ‘Más Más Más’ de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40 en scoorde daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. Inmiddels bestormt hij met Marco Borsato de hitlijsten met ‘Hef Je Glas’ en verschijnt eind 2021 zijn eerste album. Samen met zijn band Latin Society brengt Rolf in ‘Mi Aventura’ een breed repertoire aan Nederlands-, Engels- en Spaanstalige muziek en zet hij een vlammende show neer.

met: Rolf Sanchez & Latin Society | fotografie: Ruud Baan

www.rolf-music.com

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Wanneer

  • donderdag 17 februari 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 29,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!