Wandelingen Loonse en Drunense Duinen

Contact

Adres:
Natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen
Loon op Zand
Plan je route
Afstand:

De Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden organiseert een zestal doordeweekse wandelingen door verschillende delen van de Loonse en Drunense Duinen. Gids Fons van Dijk neemt je mee naar de mooiste plekjes en vertelt over verleden, heden en toekomst van de gebieden. Daarin ook veel aandacht voor flora en fauna. We brengen bezoek aan onder andere Giersbergen, de Margriet, Hengstven, Steegerf, Fellenoord, Pestert, Roestelberg, dwars door de Duinen-zandvlakte, De Brand.

Wil je mee, meld je dan aan via info@natuurenmilieuheusden.nl. Daarna ontvang je verzamellocaties en -tijdstippen. Deelname is op eigen risico.

Bij de wandeling zijn de richtlijnen van het RIVM en de overheid leidend: houd 1,5 meter afstand, blijf thuis als je verkouden bent of andere luchtwegklachten hebt, het maximum aantal deelnemers is 15.

Wanneer

  • woensdag 29 september 202109.00 - 11.00 uur

Prijzen

  • € 15,00 De opbrengsten van deze wandelingen wil de NMVH gebruiken voor de aankoop van kleine zeer waardevolle landschapselementen in de gemeente Heusden, en deze element zelf gaan beheren.

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!