Een van de beste zangers van Nederland gaat Big Time

Henk Poort is een fenomeen in ons land, een alleskunner met een enorme staat van dienst. Hij maakte als operazanger internationaal furore en deed talloze concerten als de ‘Drie Baritons’ met zijn boezemvrienden Ernst Daniël Smit en Marco Bakker. Hij kende groot succes met soloprogramma`s als ‘Henk Poort en de Helden’ – waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven – en was in 2019 een van de sterren van het tv-programma ‘Beste zangers’.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een tournee met zijn eigen Big Band om het mooiste materiaal uit het American Songbook te laten horen. Deze langgekoesterde wens gaat in vervulling met ‘Henk Poort singing with a Big Band’.

zang: Henk Poort | muzikale leiding: Ed Boekee

www.henkpoort.nlwww.dgtheater.nl

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Wanneer

  • woensdag 9 maart 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 37,50

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!