Eenmaal per maand op zondagochtend kun je in Theater De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van een film. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het filmontbijt en om 11.00 uur begint de film.

De Italiaanse film Il Colibrì is gebaseerd op de internationale bestseller “De kolibrie” van Sandro Ve…

Eenmaal per maand op zondagochtend kun je in Theater De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van een film. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het filmontbijt en om 11.00 uur begint de film.

De Italiaanse film Il Colibrì is gebaseerd op de internationale bestseller “De kolibrie” van Sandro Veronesi, van wie eerder al Caos Calmo werd verfilmd. Regisseur Francesca Archibugi zet met een echte sterrencast een gelaagd, Italiaanse drama neer over familie, liefde en de kracht van het leven. Met onder meer Pierfrancesco Favino (Il Traditore), Bérénice Bejo (The Artist) en Nanni Moretti (Mia Madre). Als kind brengt Marco (Pierfrancesco Favino) de zomers van zijn jeugd door aan de Toscaanse kust. Daar groeit hij op, wordt hij verliefd, maar moet hij ook om leren gaan met een groot verlies. Als volwassen man leeft Marco tussen Rome en Parijs als gerespecteerd arts. Ondertussen ziet hij zijn dochter opgroeien en komt hij een oude geliefde tegen. Ondanks vreugde en verdriet vindt hij zijn evenwicht. Net als een kolibrie. Il Colibrì springt tussen heden en verleden, en vangt het leven van drie generaties in dit sterke Italiaans familie epos. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en was de openingsfilm van het prestigieuze Filmfestival van Rome.

Reserveren ontbijtfilm

In verband met de inkoop zijn kaarten inclusief ontbijt tot vrijdag 3 november 13.00 uur te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.

Prijs film inclusief ontbijt: € 23,- per persoon | Prijs film: € 9,25 per persoon

wanneer

  • Zondag 5 november 2023 10.00 - 13.10 uur

hier ga je heen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.