Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wegens gezondheidsproblemen bij Roedie is deze voorstelling geannuleerd. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk bericht per mail.

Spectaculaire familievoorstelling

Pacman, Donkey Kong, Mario of Lara Croft: elke generatie kent zijn eigen gamehelden. Er is iets onweerstaanbaars aan de gren…

Wegens gezondheidsproblemen bij Roedie is deze voorstelling geannuleerd. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk bericht per mail.

Spectaculaire familievoorstelling

Pacman, Donkey Kong, Mario of Lara Croft: elke generatie kent zijn eigen gamehelden. Er is iets onweerstaanbaars aan de grenzeloze avonturen op het scherm. De populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie delen hun belevenissen elke dag online en zijn inmiddels zelf game-iconen. Voor het eerst betreden deze jonge twintigers een voor hen onbekende wereld: het theater. In de spannende familievoorstelling ‘Uitgespeeld’ zien we hoe Joost zonder medeweten van Roedie een afspraak maakt met een zakenman. De afspraak is echter niet wat het lijkt en ze raken verwikkeld in een groter plot. Is hun vriendschap sterk genoeg om dit avontuur te overwinnen? Joost en Rudi geven kinderen en ouders een unieke inkijk in het leven van online gamers. Ze brengen de digitale magie naar het podium en geven je een kijkje in het leven van een YouTuber áchter het computerscherm, van zowel de hoogtepunten als de worstelingen. Wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? En, is er leven naast en na YouTube?

Joost Bouhof (23) is bekend van het YouTube-kanaal JoostSpeeltSpellen, dat meer dan een half miljoen abonnees heeft. Ook is hij de aangewezen game-expert voor o.m. het NOS Journaal.Rudi Wijnen (25) is met zijn YouTube-kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim vierhonderdduizend volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube in Nederland. Rudi is een vaste gast in het programma 'Legends of Gaming'.

Meet & Greet Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet in de foyer. Ga met Joost en Rudi op de foto en scoor een handtekening!

www.theaterbureaudemannen.nl

geen korting

Prijzen

  • Prijs Volwassenen € 29,00

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!