Beeldend en muzikaal feestje, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenserie

Wist je dat Dalmatiërs wit worden geboren en pas na een paar weken zwarte, ronde stippen op hun vacht krijgen? En dat ze voor elke heldendaad die ze doen een stip erbij krijgen? Muk droomt iedere nacht dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen Muk!

‘Muk’ is gebaseerd op avonturen van het onhandige, maar o zo schattige hondje uit de succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. De Grote Haay maakt er een beeldend en muzikaal feestje voor de allerkleinsten van, met LED-schermen, poppenspel en animaties.

regie: Mark Haayema | spel: Dennis de Groot en Aniek Stokkers | muziek: Jan Groenteman | poppen: Cynthia Borst | decor: Job van Gelder

www.degrotehaay.nl

geen korting

Wanneer

  • zondag 27 maart 202211.00 - 11.45 uur

Prijzen

  • Kindprijs t/m 12 jaar € 13,75

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!