In verband met de verlengde coronamaatregelen wordt de voorstelling verplaatst of geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden zo snel mogelijk per mail geïnformeerd.

Herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers

Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, altijd een weerwoord, rotzooi in de badkamer, chaos in de slaapkamer…

In verband met de verlengde coronamaatregelen wordt de voorstelling verplaatst of geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden zo snel mogelijk per mail geïnformeerd.

Herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers

Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, altijd een weerwoord, rotzooi in de badkamer, chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door een emotionele rollercoaster en word je vooral gewaardeerd als koelkastvuller, pinautomaat of taxichauffeur op afroep. In deze voorstelling – gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente – laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere, herkenbare en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Want het is hier verdomme geen hotel! Dus parkeer ze vanavond in hun chillhonk en kom lekker stoom afblazen. “Een amusant programma waar iedereen om kan lachen, want iedereen is puber geweest.” (Theaterkrant)

De pers over 'Tis hier geen hotel':

“Vol humor, met veel vaart en leuke vondsten. (…) Een aanrader.” - De Telegraaf

"Heerlijke, herkenbare, humoristisch en soms gênante cabaretvoorstelling" - Audities.nl

"Bubbelbad van herkenning" - musicalnieuws.nl  

regie: Jeroen Woe | script en spel: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth | fotografie: Govert de Roos, Wim Lanser

www.degraafencornelissen.nl

inclusief drankje

Wanneer

  • donderdag 23 december 2021om 19.00 uur

Prijzen

  • VOLWASSENEN PLAATSEN NAAST ELKAAR BALKON | Tafelkleur ORANJE € 27,00

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!