De Langste Italiaanse Eettafel Van Drunen 2020

De Langste Italiaanse Eettafel van Drunen is na twee uitverkochte edities dit jaar weer terug! Koop vanaf nu je kaarten en zorg dat je er zondag 6 september bij bent. De organisatie hoopt er opnieuw een mooie dag van te maken die volledig in het teken staat van samen genieten in Italiaanse sferen. Genieten van heerlijke antipasti, pasta's, pizza's en zoete lekkernijen. Ook is er een afterparty voorzien van dj en hapjes op het terras.

De prijs voor dit driegangenmenu incl. wijn en water bedraagt 45 euro en kaarten zijn te koop aan de bar bij La Cantina.

Wanneer

  • zondag 11 juli 202113.00 - 16.30 uur

Prijzen

  • De prijs voor dit driegangenmenu incl. wijn en water bedraagt 45 euro en kaarten zijn te koop aan de bar bij La Cantina.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!