Film: 1917 (2020) - Films in Heusden

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

In de zinderende film 1917 volgt de camera in één lang shot twee soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog op een levensgevaarlijke missie achter vijandelijke linies gestuurd worden. Een huzarenstuk van regisseur Sam Mendes (Skyfall, American Beauty), waar de techniek volledig in dienst staat van het verhaal.

Op een bedrieglijk kalme ochtend in de lente van 1917 worden de Britse soldaten Schofield en Blake bij hun sergeant geroepen voor een riskante missie. Een paar kilometer verderop denkt een Brits bataljon de terugtrekkende Duitsers in de pan te kunnen hakken, maar dit blijkt een hinderlaag.

Communicatie tussen de twee kampen is niet meer mogelijk, dus de jongens moeten de boodschap persoonlijk afleveren. Binnen een aantal uur welteverstaan, want anders is het te laat. Om de zaken nog dringender te maken, bevindt de broer van Blake zich ook nog eens in dat bataljon...

Prijzen

  • € 8,50 gratis 1 consumptie

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!