Christmas by Candlelight

Contact

Adres:
Centrum heusden Vesting
Centrum Vesting
Heusden
Plan je route
Afstand:

Vrijdag 10 en zaterdag 11 december is het weer Christmas by Candlelight in het pittoreske Heusden. Alles in het historische vestingstadje ademt de sfeer die zo goed past bij kerst. De schilderachtige straatjes, de monumentale panden, de vele authentieke winkeltjes, de gastvrije horeca. Het is de perfecte plek voor een van de mooiste en liefste kerstmarkten van Nederland. Kraampjes bij kaarslicht, overal kerstzang, foodtrucks, glühwein en natuurlijk het mooiste aanbod aan brocantewaar en (handmade) woon- en lifestyle producten. 

Wanneer

  • dagelijks vanaf 10 december 2021 t/m 11 december 202114.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!