BeleefRoutes Loon op Zand

interactieve wandel- en fietsroutes

Met de BeleefRoutes-app heb je je persoonlijke gids op zak. Jong en oud, bezoekers én bewoners van gemeente Loon op Zand en omgeving, krijgen op een boeiende manier een andere kijk op de bijzondere natuur en cultuur. Ontdek hoe verrassend gemeente Loon op Zand is met de interactieve wandel- en fietsroutes! Er zijn zes BeleefRoutes uitgezet in de gemeente Loon op Zand:
1. Huis ter Heide
2. Wandelen in historisch Loon op Zand
3. Dierenwereld in de Loonse Duinen
4. Roversbende van de Witte Veer
5. Speuren in Loon op Zand
6. Fietsroute Flora & Fauna

Instructie
1. Download de BeleefRoutes App
Zoek in de Google Play Store (Android) of App store (Apple) naar de gratis BeleefRoutes App en druk op installeren.

2. Selecteer een route
Als je de BeleefRoutes App opent op je smartphone, verschijnt er een overzicht van de beschikbare routes in je omgeving. Deze routes kun je downloaden. De routes met gekleurde rondjes zijn van de gemeente Loon op Zand. Als je op een route in het overzicht drukt, krijg je een volgend scherm met meer route-eigenschappen.

3. Download de route
Voor het krijgen van de route druk je op ‘download gratis route’. De gedownloade route verschijnt in de App onder het tabje ‘mijn routes’.

Zes BeleefRoutes - maak hier je keuze!

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!