Halve Zolen Rally

goede doelen en initiatieven

  • Villa Pardoes: in de vakantieappartementen van Villa Pardoes vieren kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een levensbedreigende ziekte de leukste vakantie ooit. Samen met ouders, broertjes en zusjes genieten zij in Villa Pardoes van een gratis vakantie.
  • Voor mekaar: deze stichting biedt een huis waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking veilig kunnen wonen. De medewerkers bieden ondersteuning bij het lichamelijk- en sociaal emotioneel welzijn van de bewoners. Daarnaast is er een dagbesteding.
  • Met je hart Dongen: de vrijwilligers laten ouderen in Dongen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doen ze door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren. Zo staan ze op tegen eenzaamheid. 
  • Inloophuis Toon: is een ontmoetingsplek voor iedereen, ongeacht leeftijd die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad. Je vind er persoonlijke aandacht, een luisterend oor, betrokkenheid van gastvrouwen en gastheren, rust en warmte. Je kunt er praten over het leven met kanker en het leren omgaan met de gevolgen van de ziekte en behandeling.  
  • De Langstraat: initiatief om de toeristische omgeving te verbeteren om daarmee meer bezoekers naar De Langtraat te trekken. Door het ontvangen van meer (toeristische) bezoekers wordt er meer geld uitgegeven in het gebied waar de toeristische en recreatieve bedrijven hun voordeel uit halen. Hiermee hopen we het voor hen mogelijk te maken uit de crisis te kunnen komen na Covid-19.

praktische informatie

sponsoren?

Wil jij ook goede doelen steunen en anderen weer op weg helpen? Stuur dan een mail met je gegevens en ideeën naar rally@rbtdelangstraat.nl en dan nemen wij contact me je op!