Stadswandeling Heusden: wandelen over vestingwerken

1 uur 30 minuten (3,5 km)

RBT De Langstraat laat jou kennis maken met vestingstad Heusden. Het routeboekje 'wandelen in Heusden' leid je door het pittoreske vestingstadje. Je vindt in het boekje, dat voor € 3,50 te koop is bij TIP Heusden, een stadsplattegrond, waarop twee routes staan aangegeven. Inclusief beschrijving en illustraties van monumenten en bezienswaardigheden langs de route. De eerste wandeling gaat door de binnenstad en over de vestingwerken en duurt ongeveer anderhalf uur. Let op: deze wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen die moeilijk ter been zijn. 

Dit ga je zien

Startpunt: TIP Heusden
Pelsestraat 17
5256 AT Heusden
Eindpunt: TIP Heusden
Pelsestraat 17
5256 AT Heusden

Beschrijving

Startpunt: TIP Heusden
Pelsestraat 17
5256 AT Heusden
  • De route is niet uitgezet op basis van het knooppuntennetwerk. Je wandelt de route aan de hand van deze online routepagina met je mobiele device (bv. smartphone). Deze online route geeft geen achtergrondinformatie van bezienswaardigheden langs de route. 
  • Tip 1! Je koopt voor slechts € 3,50 het routeboekje met twee wandelroutes door Heusden bij TIP Heusden. Het boekje, voorzien van plattegrond en prachtige pentekeningen, geeft je veel interessante informatie over de geschiedenis van Heusden en de bezienswaardigheden langs de route.
  • Tip 2! Wil je nog meer weten over Heusden? Neem dan deel aan een stadswandeling onder leiding van een gids
  • Veel wandelplezier gewenst!
Eindpunt: TIP Heusden
Pelsestraat 17
5256 AT Heusden