Gemeente Dongen

ontdek de verborgen pareltjes

De gemeente Dongen bestaat uit de kernen 's Gravenmoer, Klein Dongen Vaart en uiteraard Dongen. Dongen is een verrassend veelzijdig dorp met een uitstekend aanbod van winkels, horeca en cultuur. Een dorp wat je beter wilt leren kennen! De Oude Kerk ruïne, molen koningin Wilhelmina, museum De Looierij en De IJzertijdboerderij zijn voorbeelden van verrassende bezienswaardigheden. Voor kinderen is speelboerderij Pukkemuk een waar paradijs. Houden ze van spetterende watervallen en snelle glijbanen, dan is sportcentrum De Vennen een aanrader. Het gezellige centrum van Dongen biedt een breed winkelaanbod. In het buitengebied vind je boerderijwinkels, waar de beste streekproducten worden verkocht. Bezoek zeker TIP Dongen voor meer toeristische informatie in de buurt! 

verrassend Dongen

terug in de tijd

Gidsen vinden het een eer je rond te leiden door de prachtige gemeente Dongen. Vol trots laten ze je de mooiste plekjes in Dongen en 's Gravenmoer zien!

Boek een rondleiding

Highlights van gemeente Dongen - ontdek deze verrassende pareltjes

De leukste evenementen in gemeente Dongen - hier wil je bij zijn!

lekker naar buiten

Prachtig zijn de wandel- en fietsroutes langs riviertje de Donge, de eeuwenoude 's Gravenmoerse dijkjes en aan de ecologische verbindingszone van Dongen. De kinderen vermaken zich prima bij de aangrenzende natuurspeelplaats Beljaart Buiten, het bomenpad van park Vredeoord, zandverstuiving De Bergen of bosgebied De Duiventoren. 

Bezoek Park Vredeoord

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.