Rondleidingen gemeente Dongen

ontdek de mooiste plekjes

De gidsen van Regionaal Bureau voor Toerisme De Langstraat vinden het een eer je rond te leiden door de prachtige gemeente Dongen. Vol trots laten ze je de mooiste plekjes in Dongen en 's Gravenmoer zien, waarbij ze de mooiste, grappigste of meest ontroerende verhalen weten te vertellen. Je kunt een rondleiding reserveren door een mail te sturen naar aanvraag@rbtdelangstraat.nl. Vermeld hierin de soort rondleiding, het aantal deelnemers, datum, starttijd en je contactgegevens. Of bel met een medewerker van RBT De Langstraat via 085-0068763. 

Diverse soorten rondleidingen in de gemeente Dongen - bekijk de opties hier

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!