Top 10 activiteiten bij slecht weer

| Bezoek De Langstraat

Ken je dat? Je hebt een heerlijk dagje in de buitenlucht gepland en dan zie je opeens dat de weersvoorspellingen zijn veranderd: er wordt veel regel voorspeld. Daar gaan je mooie plannen! Geen zorgen, in Regio De Langstraat is er zowel bij goed als bij minder goed weer altijd voldoende te beleven

Activiteiten in De Langstraat

In Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand en Heusden zijn talloze leuke binnen activiteiten te vinden. Dus of het nu hard of zachtjes regent, het is geen reden om thuis te blijven zitten. Ga op pad en bezoek eens een museum of kunstgalerij. Spendeer je middag in een knus café. Of ga trampolinespringen of bowlen. Het kan allemaal!​

Waalwijk is van alle markten thuis

Je kunt hier de rijke cultuur en geschiedenis van leer en schoenen ontdekken, genieten van diverse activiteiten voor jong en oud en heerlijk uit eten in de lokale restaurants. Waalwijk biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen! Wat is er te doen in Waalwijk:

Gemeente Heusden is heerlijk divers

Van de pracht en praal in middeleeuwse vestingstad Heusden tot interactieve games in Vlijmen en de leukste restaurants. Ontdek wat er te doen is in Heusden:

Loon op Zand doet niet bij iedereen altijd direct een belletje rinkelen...

Maar Kaatsheuvel vaak wel, want daar vind je natuurlijk Nederlands bekendste attractiepark. Los daarvan vind je in de gemeente genoeg andere leuke dingen om te doen. Wat is er te doen in Loon op Zand:

Parkeren

Als het regent is de kans groot dat je toch even de auto pakt. We hebben alle info over bereikbaarheid en parkeerplaatsen in de regio voor je verzameld. Bekijk het hier.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.