Deze locatie maakt deel uit van de ‘Fiets & FOOD route West’.

Bekijk hier het filmpje!

TerraVie is een van de weinige bedrijven die geheel biologisch telen. Je kunt er in het seizoen terecht voor rode bessen, kersen, aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen. Daarnaast heeft het bedrijf enkele Black Angus runderen en een boerderijwinkel met terras. Tijdens een bezoek is het mogelijk de boerderijwinkel en koeien (met misschien wel een pasgeboren kalfje) te bewonderen. In de landwinkel met terras worden ook producten van andere Duinboeren verkocht.  

In juli worden kersen geoogst. In augustus rode bessen. Je kunt een excursie volgen voor €12,50 per persoon (minimaal 5 personen). Te beginnen met een drankje en taartje en vervolgens de kwekerij in. Graag aanmelden via hanneke.versteijnen@terravie.nl.

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!