Eetcafé Bistro De Huiskamer

Op donderdag t/m maandag vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom in het restaurant of op het terras van Bistro De Huiskamer. Deze gezellige horecagelegenheid bevindt zich in Waalwijk, buiten het centrum met gratis mogelijkheid tot parkeren, slechts 500 meter van de snelweg. Naast gezellig dineren zijn er leuke activiteiten bij Bistro de Huiskamer. Zo kun je er een solex huren, en is de ‘Sirene-Maandag’ (de eerste maandag van de maand samen eten) druk bezocht! De huiskamer is een kind- en huisdiervriendelijk restaurant en ze serveren ook kleine porties. En wist je ook dat je er terecht kunt voor (het afhalen van) heerlijk huisgemaakt gebak en hartige hapjes? Daan en Herja van Woensel ontmoeten je graag in hun veelzijdige bistro!

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!