Fietsrustplek

Contact

Adres:
Heideweg
Tilburg
Plan je route
Afstand:

Neem er op deze rustplek de tijd voor. Er gaat hier veel gebeuren!

TenneT realiseert hier van 2022 tot 2025 een nieuw hoogspanningsstation. In de toekomst sluit ook een nieuwe hoogspanningsverbinding op het station aan. Wil je weten hoe het eruit komt te zien? Kijk dan hier

Voor de plaatsing van het hoogspanningsstation zal de effluentvijver van de rioolwaterzuivering (achter de dijk voor je) gedeeltelijk verplaatst worden. Deze komt te liggen in de stroken langs beide kanten van de N261.

Daarnaast komt er ongeveer vanaf deze plek een verbinding voor langzaam verkeer én dieren naar de overkant van de N261. Er is dan een veel snellere verbinding met bijvoorbeeld het Noorderbos. De impressie hiervan is te zien op de afbeelding.

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!