Evenement aanmelden

Heb je een evenement dat je graag opgenomen ziet in onze agenda? Dat kan. Vul hieronder het formulier in! De redactie checkt of alles voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen drie werkdagen in de agenda. Je evenement wordt dan ook geplaatst in de Uitagenda van VisitBrabant op visitbrabant.com.

De belangrijkste voorwaarden zijn dat het evenement in De Langstraat plaatsvindt en voor een brede doelgroep interessant is. Evenementen met een religieus of politiek karakter, competitieschema's en verenigingsactiviteiten worden niet opgenomen. Velden met een * dienen verplicht ingevoerd te worden. Onderaan het formulier vragen we om jouw contactgegevens. Deze worden niet gepubliceerd en zullen wij slechts gebruiken om contact met je op te nemen bij onduidelijkheden en om een bevestiging van je aanmelding naar toe te sturen. 

Bij aanmelding ga je akkoord met onze voorwaarden. Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@rbtdelangstraat.nl of 085-0068763.

Informatie over het evenement
Omschrijf je evenement in een paar regels. Wat gaat er gebeuren? Voor wie is het interessant? En waarom zou iemand echt moeten komen?
Datum en tijd
:
:
Waar vindt het evenement plaats?
Over het evenement

Voer 0 in voor gratis evenementen.

Afbeelding toevoegen
Nog geen bestand gekozen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten, is liggend, geen collage en moet rechtenvrij zijn.

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over het evenement contact met u opnemen.