Evenement aanmelden

Heb je een evenement dat je graag opgenomen ziet in onze agenda? Dat kan. Vul hieronder het formulier in! De redactie checkt of alles voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen drie werkdagen in de agenda. Je evenement wordt dan ook geplaatst in de Uitagenda van VisitBrabant op visitbrabant.com.

De belangrijkste voorwaarden zijn dat het evenement in De Langstraat plaatsvindt en voor een brede doelgroep interessant is. Evenementen met een religieus of politiek karakter, competitieschema's en verenigingsactiviteiten worden niet opgenomen. Velden met een * dienen verplicht ingevoerd te worden. Onderaan het formulier vragen we om jouw contactgegevens. Deze worden niet gepubliceerd en zullen wij slechts gebruiken om contact met je op te nemen bij onduidelijkheden en om een bevestiging van je aanmelding naar toe te sturen. 

Bij aanmelding ga je akkoord met onze voorwaarden. Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@rbtdelangstraat.nl of 085-0068763.

Informatie over het evenement
Datum en tijd
Waar vindt het evenement plaats?
Over het evenement

Voer 0 in voor gratis evenementen.

Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten, is liggend, geen collage en moet rechtenvrij zijn.

Nog geen bestand gekozen

Uw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over het evenement contact met u opnemen.

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!