Evenement aanmelden

Heb je een evenement dat je graag opgenomen ziet in onze agenda? Dat kan. Vul hieronder het formulier in! De redactie checkt of alles voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen drie werkdagen in de agenda op bezoekdelangstraat.nl. Onze agenda wordt ook getoond op de narrowcastschermen bij onze Toeristische Inspiratiepunten in de regio. Tevens wordt de informatie doorgezet ten behoeve van de uitagenda van VisitBrabant op visitbrabant.com en Langstraat4you op langstraat4you.nl

De belangrijkste voorwaarden voor publicatie zijn dat het evenement in De Langstraat plaatsvindt, betrekking heeft op recreatie en toerisme en voor een brede doelgroep interessant is. Evenementen met een religieus of politiek karakter, competitieschema's en verenigingsactiviteiten worden niet opgenomen. Velden met een * dienen verplicht ingevoerd te worden. Onderaan het formulier vragen we om jouw contactgegevens. Deze worden niet gepubliceerd en zullen wij slechts gebruiken om contact met je op te nemen bij onduidelijkheden en om een bevestiging van je aanmelding naar toe te sturen. 

Bij aanmelding ga je akkoord met onze voorwaarden. Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@rbtdelangstraat.nl of 085-0068763.

Informatie over het evenement

Voer 0 in voor gratis evenementen.

Datum en tijd
Waar vindt het evenement plaats?
Contactinformatie
Afbeeldingen toevoegen

Let op: Maximaal 5 foto’s. Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeeldingen mogen geen tekst bevatten, zijn liggend, geen collage en moeten rechtenvrij zijn.

Nog geen afbeelding gekozen

Nog geen afbeelding gekozen

Nog geen afbeelding gekozen

Nog geen afbeelding gekozen

Nog geen afbeelding gekozen

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over het evenement contact met je opnemen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.