MTB-route De Loonse en Drunense Duinen groen

40 minuten (16,9 km)

Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen is een absoluut uniek natuurgebied en heeft een uitgebreid netwerk van verharde fietspaden. Ook zijn er twee verschillende mountainbikeroutes. De groene route heeft weinig hoogteverschillen en is hierdoor makkelijker te rijden dan de zwarte route. Wil je toch meer uitdaging? Kijk dan eens bij de zwarte route!

Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maken ieder bezoek weer een nieuwe belevenis.

Volg de groene mtb-symbolen voor de route.

Let op! Om te mountainbiken in De Loonse en Drunense Duinen heb je een MTB-vignet nodig. Deze kun je hier kopen.

Dit ga je zien

Startpunt: Oude Bosschebaan 11
5151 RC Biezenmortel
Eindpunt: Oude Bosschebaan 11
5151 Rc Biezenmortel

Beschrijving

Startpunt: Oude Bosschebaan 11
5151 RC Biezenmortel

De route is niet uitgezet op basis van het knooppuntennetwerk. Je fietst de route aan de hand van deze online routepagina met je mobiele device. Je kunt ook het gpx-bestand downloaden en de route afleggen met behulp van je smartphone of navigatiesysteem.

Eindpunt: Oude Bosschebaan 11
5151 Rc Biezenmortel

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!