Routes afleggen

op ontdekkingstocht door De Langstraat

De mooiste wandel-, fiets- en MTB-routes en ruiter- en vaartochten leg je af in De Langstraat. Met actuele wandel- en fietskaarten, verkrijgbaar bij onze Toeristische Informatiepunten, stippel je je route uit via knooppunten. Ook is er de mogelijkheid om je eigen route vooraf samen te stellen met de routeplanner. Via een fijnmazig routenetwerk, voorzien van de nodige rust- en informatiepunten langs de route, bereik je de mooiste plekjes en kom je meer te weten over de streek. Op verschillende plekken in De Langstraat kun je fietsen huren, maar er zijn ook verrassende alternatieven, zoals de loopfiets, scooter en solex. Voor de durfals zijn er twee mountainbikesroutes in De Loonse en Drunense Duinen. En ook de watersporter komt met waterwegen als de Bergsche Maas, Oude Maasje en het Wilhelminakanaal zeker aan zijn trekken. 

Fietsspeciaalzaken en fietsverhuur - voor vele kilometers fietsplezier

Routeplanner en druktemeter - maak je eigen route en check vooraf de drukte!

Loon op Zand Wandelgemeente!

Loon op Zand mag zichzelf de trotse winnaar noemen van de titel Wandelgemeente van het Jaar 2021! 

Ga wandelen in Loon op Zand!

Urenlang routeplezier - laat je inspireren door onze routetips

hoe leg jij je route af?

  • loopfiets

  • solex

  • scooter

  • e-chopper

  • mountainbike

Maneges en huifkarverhuur - verken de omgeving te paard

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!