Educatieve Boerderij Pauwelshoeve

De Pauwelshoeve biedt ruimte aan allerlei activiteiten. Het is de thuisbasis van de schaapskuddes in de omgeving, in de winter worden hier de lammetjes geboren. Stichting Educatieve Boerderij TLZ richt zich van hieruit op milieu- en natuureducatie en organiseert allerlei workshops. Er is een bijenstal van een imker die ook educatie verzorgt en er is ruimte voor kleinschalige zorg voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast een vakantiewoning in de boerderij wordt de Vlaamse Schuur omgebouwd tot horecaverblijf. Rondom de Pauwelshoeve ontstaat een kleinschalig landschap met geboortebomen, waardoor de biodiversiteit toeneemt.

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!