Wandelroute De Moerputten

1 uur (5,3 km)

De Moerputten is één van de weinige overgebleven laagveenmoerassen in zuidelijk Nederland. Het meest opvallende van dit gebied is de spoorbrug die het moeras doorsnijdt. Nu rijden er geen treinen meer, maar kun je er prachtig wandelen. Via de gerestaureerde 600 meter lange moerputten(spoor)brug en de houten moerasvlonders. 

Dit ga je zien

Startpunt: Heidijk 41
5251 KM Vlijmen
Eindpunt: Heidijk 41
5251 KM Vlijmen

Beschrijving

Startpunt: Heidijk 41
5251 KM Vlijmen

De route is niet uitgezet op basis van het wandelpuntennetwerk. Je wandelt de route aan de hand van deze online routepagina met je mobiele device. Je kunt ook het gpx-bestand downloaden en de route afleggen met behulp van je smartphone of navigatiesysteem. 

Eindpunt: Heidijk 41
5251 KM Vlijmen

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!