Snuffelen en shoppen

in De Langstraat slaag je gegarandeerd

Dat je in De Langstraat perfect kunt woonwinkelen zal niemand verbazen. Aan de Professor van der Waalsweg in Waalwijk vind je op de meubelboulevard een groot aanbod aan interieurwinkels. En in Kaatsheuvel heb je op de keukenboulevard alle mogelijkheden om een keuken te creëren die bij je past. Op zoek naar antiek en kunst? In de regio vind je diverse kunstzaken, maar vestingstad Heusden blinkt daarin uit! De vele galeries bevinden zich op loopafstand van elkaar. Iedere eerste zaterdag van de maand, van maart tot en met december bezoek je in Heusden de gezellige brocante-en antiekmarkt. In de centra van Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Heusden Vesting kun je uitstekend funshoppen.

weekmarkten en koopavonden

Voor verse vis, brood, fruit, groente en kaas kun je natuurlijk terecht op de wekelijkse markten. Naast food kun je hier vaak ook non-food kopen. En niet genoeg tijd om overdag je te winkelen? Bezoek dan één van de koopavonden.  

Bezoek weekmarkten en koopavonden

Winkelen in De Langstraat? - dit zijn onze tips

inspirerende adresjes

Brocantemarkt Heusden

Elke eerste zaterdag van de maand, van maart t/m november struin je heerlijk over de brocantemarkt in het sfeervolle vestingstadje Heusden. De brocantebus brengt je naar de markt, waar zo'n zestig topbrocanteurs hun mooiste vondsten uit binnen- en buitenland presenteren. Van blinkend kristal, antiek en Engels zilver tot stoer zink en hippe vintage. 

Bezoek brocantemarkt Heusden

Shoppen doe je in De Langstraat - winkeltuin van Brabant

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.