Fietsroute langs WO2 monumenten Waalwijk

2 uur (37,3 km)

Fiets langs WO2 monumenten, beelden, plaquettes en gedenkplaatsen in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De fietsroute bestaat uit een boekje waarin 22 monumentent/gedenkplaatsen worden toegelicht, een routekaartje en een routebeschrijving, die je hier kunt downloaden (download pfd). Het boekje is ook gratis verkrijgbaar bij de vier Toeristische Informatiepunten in De Langstraat. De route, uitgezet in het kader van 75 jaar Bevrijding Waalwijk, is het hele jaar door te rijden.

Dit ga je zien

Startpunt: Parkpaviljoen
Grotestraat 154 a
5141 HC Waalwijk
Eindpunt: Parkpaviljoen
Grotestraat 154 a
5141 HC Waalwijk

Beschrijving

Startpunt: Parkpaviljoen
Grotestraat 154 a
5141 HC Waalwijk
  • De route heeft drie startpunten:
  • Startpunt Waalwijk: Parkpaviljoen, Grotestraat 154a, 5141 HC Waalwijk
  • Startpunt Waspik: Cultureel Centrum Den Bolder, Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik
  • Startpunt Sprang-Capelle: Cultureel Centrum Zidewinde, Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle
  • De route is niet uitgezet op basis van het knooppuntennetwerk. Je fietst de route aan de hand van deze online routepagina met je mobiele device. Je kunt ook het gpx-bestand downloaden en de route afleggen met behulp van je smartphone of navigatiesysteem. Of download het pdf bestand, waarin je een uitgebreide beschrijving van de monumenten, routekaartje en routebeschrijving vindt!
  • Veel fietsplezier gewenst!
Eindpunt: Parkpaviljoen
Grotestraat 154 a
5141 HC Waalwijk

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!