De leukste winkeltjes

shoppen doe je in Heusden!

Kenmerkend voor Heusden is het sfeervolle decor, maar zeker ook de bijzondere winkels. Speciale adresjes met een anders- dan anders aanbod. Van ambachtelijk ijs tot bijzondere schoenen, van een culinair cadeau tot kunst. Je vindt er een gevarieerd en compleet aanbod. Ga lekker snuffelen op de brocantemarkt die van maart tot en met december wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand. Perfect voor een verrassend dagje uit. De Brabantse glossy Brabeau bracht in het najaar van 2019 'De Grote Heusden Winkel Gids' uit. Fijn inspiratiemateriaal!

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!