Het water op

walhalla voor de watersporter

De (Bergsche) Maas is een populaire waterweg. Niet alleen goed bereikbaar en begaanbaar, ook de aanlegfaciliteiten voldoen in ruime mate. Jaarlijks leggen vele duizenden gasten aan in de havens van Waspik ('t Oude Maasje en De Langstraat), Sprang-Capelle (Aquapelle) en vestingstad Heusden (W.S.V. Heusden en De Wiel). Met de fiets aan boord en eenmaal aan wal kunnen watersporters ook de mooie landelijke omgeving verkennen. Andersom vormen de jachthavens de toegang vanaf het land tot het water. Je stapt hier aan boord voor een vaartocht met een rondvaartboot, groepen kunnen er suppen en vlotbouwen, of je huurt er een sloep en laat je door de schipper leiden langs de mooiste plekjes aan het water. Zeg nou zelf, wat is er fijner dan op een warme zomerdag lekker aan boord te gaan en te genieten van het kabbelende water? 

Havens in De Langstraat - alle aanlegplaatsen op de kaart

Alle hens aan dek - ultiem genieten op het kabbelende water

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!