De Smulhoeve

De Smulhoeve ligt aan de volgende routes:

Op een steenworp van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen – en op tien wandelminuten van topattractiepark De Efteling – vind je de gezellige beestenboel van De Smulhoeve. Dit unieke recreatieplekje in Kaatsheuvel is een bijzondere paardenboerderij, waar gezinnen met kinderen na een heerlijke vakantie vaak met veel moeite afscheid nemen van de paarden, alpaca’s, geiten, kippen, varkens, konijnen, katten en honden. In de woorden van gasten Karlijn en Ilse: “Wat hebben we een gezellige week gehad. Voor de kinderen was het thuiskomen en hebben intens genoten. Dikke tranen toen we weer moesten vertrekken. Dank je wel Karin voor deze grandioze week het was een feestje. Je bent een topper.” 
Beleef hoe mens én dier hier centraal staan en kom genieten van de ‘Pret met een Shet’- en ‘Lol met een Knol’-feestjes… 

Verzorg- en wandelpony’s 
Deze gezelligheid krijgt een extra vrolijke touch als je bij de tent je eigen verzorgpony boekt. Deze mag je dan met alle liefde borstelen, aaien en knuffelen, maar je mag er ook mee de rijbak in! De Smulhoeve heeft twee rijbakken en een speciaal aangelegd, nieuw wandelpad op eigen terrein. Hier kun je veilig, tussen houten hekwerk, een mooie wandelroute afleggen met pony’s én alpaca’s. Je vindt hier meerdere (paardrij-)opties óp en óm het eigen terrein. Zo kun je onder andere, vastgehouden door een ouder, de naastgelegen Loonse en Drunense Duinen al rijdend verkennen tijdens de wekelijkse boswandeling. Dit prachtig stuk stuifzandnatuur is een van de mooiste en opvallendste natuurgebieden van Nederland. 

Luxe glamping 
En niet enkel dieren worden hier goed verzorgd! Als gast geniet je mogelijk net zo stevig in één van de negentien luxe boerderij-glamping-tenten. Aangesloten bij FarmCamps, en dus een 100% kidsproof, informeel alternatief voor grootschalige campings of vakantieparken. De tenten hebben allemaal eigen sanitair en zijn voorzien van echte bedden. Gegarandeerd genieten! 

Deze ondernemer is ‘Gastheer van het Landschap De Loonse en Drunense Duinen’.

hier ga je heen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.